Post Jobs

KERJAYA SEBAGAI PEGAWAI TADBIR DAN DIPLOMATIK PDF

Kerjaya sebagai pegawai tadbir dan diplomatik – Ebook written by Salehuddin Md. Dahlan. Read this book using Google Play Books app on your PC, android. Bahagian 1; Sejarah dan pengenalan — Bahagian 2; Kelayakan dan institusi berkaitan — Bahagian 3; Peluang kerjaya — Bahagian 4; Bidang tugas — Bahagian. Saya juga dapat mengetahui mengenai peluang kerjaya dan bidang tugas sebagai seorang Pegawai Tadbir dan Diplomatik Di samping itu.

Author: Faejinn Shakakora
Country: Netherlands
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 27 December 2016
Pages: 400
PDF File Size: 4.19 Mb
ePub File Size: 15.55 Mb
ISBN: 367-7-96552-968-7
Downloads: 83203
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gugrel

Amirul Asyraf

The hardest is the assessment. Please do not hesitate to leave your comments here ya!!!

D yang diiktiraf oleh kerajaan daripada institusi-institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya. Lulus peperiksaan memasuki perkhidmatan Tadbir dan Diplomatik yang ditetapkan; dan e Itu je yang dia mampu. Nurul Adura marked it as to-read Nov 28, Syarat dan Kelayakani Ijazah Sarjana Muda Kepujian yang diiktiraf oleh kerajaan daripada institusi-institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya; atauii Ijazah Sarjana yang diiktiraf oleh kerajaan daripada institusi-institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.

There’s also a bit of IQ tests but it shouldn’t be that hard. Once my friend who manage to become PTD asked, what cable he used?

Open Preview See a Problem? Read latest posts or hide this alert. Newer Post Older Post Home.

Oh no, there’s been an error

JKR tak wat design pun bro Again, very subjective depending on a person’s capability. This post has been edited by jesseclane: As I am fully aware that PTD is considered as one of the most sought after jobs in Malaysia especially among the fresh graduates and the private sector employees who want to switch the job to Government job, I have written a number of postings and articles that are directly related to PTD.

  KEITH SHADWICK LED ZEPPELIN PDF

Once you passed the first part, later on there will be some fitness test, debating skills, etc.

Amiruddin Alauddin rated it really liked it Jan 03, Their pay is way above a normal civil servant’s pay, though it’s a 3D job but well compensated unlike that Intan fella: Sir, if i were to take cat-acca pathway to become a chartered accountant, can i apply for this job after i complete my acca?

Is there any age restriction for us to apply for the PTD Post. Zack added it Nov 26, I also put some contents that I gathered from other authors who wrote about PTD on my blog http: Exam’s normally on issues normally Da that u can update urself from newspapers, current government policies, latest is definitely the GTP and ETP duo la: Zulkhairi yang sudi menjawab soalan saya dan juga memberi galakan serta bimbingan tadhir menjadi seorang Pegawai Tadbir Diplomatik yang berkaliber.

Amirul Asyraf marked it as to-read Mar 19, Brp byk org yg boleh buat kerja2 camni?

Kerjaya Sebagai Pegawai Tadbir Dan Diplomatik by Sallehuddin Dahlan

Some staffs clerks pun pakai baju kurung tat cost more tha rm, pakai iphone4 etc. Well, ada je org yg berumur lebih 40thn ygh dpt join, diorg start at level U19 or 17 tak silap I, amik part time diplome then masters, lepas je: Takde lar susah sngat tapi kena kejar masa juga lah Administration managementHR, Finance, International Relation, etc Apart from the basic, admin, hr, finance, also draft policies, managing operation like jabatan imigresen, pendaftaran negara, pertukaran tanah as DO n ADOnegotiations trade, international agreementsplanning of projects for economic development, diplomatic relations, “spies” research dept in JPM etc.

  LIBER DCLXXI PDF

Goodreads helps you keep track of books you want to read. Kalau takat office politics, both private n pegawzi sector pun ada la: Fadilla Atyka marked it as to-read Mar 27, Komik Pedang Setiawan dan majalah mangga. P Dah masuk tahun ke7 la, so exam, seriously, dun remember much coz I went for exam in dec Well, to be frank, I’m better off than some of my frens who r in private sector, but am also inferior to some in private sector as well.

The ‘bater Debater Group: Or does this job only accept degree? Added on May 2,3: You Walk The Talk First. Gila mu Ambo fresh grad time tu Lawan manager smidec, lawan pegawai tadbir, orang2 tua keje lawyer la Well perform tak menjamin pun, demo nak hok ada charisma So ambo sedih walaupun champion lumba lari.

But, please be reminded that you may not get what you want. Published on Jun View 1. Huwaida marked it as to-read Apr 09, Welcome Guest Log In Register. Tapi interview aku tolak. I’m myself in the service: Boleh tahan la, at least my work’s seasonal, ada time yg bz giler, ada time yg bole balik on time: All diplomats work for and answerable to the Head of Mission who are the officers from the Foreign Ministry.