Post Jobs

DNEVNIK TRENINGA I ISHRANE PDF

Kasnije je dnevnik treninga mogue analizirati i ukljuiti ga u plan tempiranja forme . Pretreniranost se moe pojaviti i kao rezultat loe ishrane ili. Download Dnevnik & Tablica Kalorija apk for Android. Brzi pregled kalorija i nutritivnog sastava hrane, kao i vodjenje dnevnika. časove scenskog pokreta imaćemo i radionice koje se odnose na retoriku, dikciju, razne vrste sportskih treninga, časove pravilne ishrane.

Author: Tonris Kigagami
Country: Kazakhstan
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 13 August 2005
Pages: 431
PDF File Size: 3.42 Mb
ePub File Size: 10.9 Mb
ISBN: 787-1-62339-587-6
Downloads: 23362
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Arahn

Cesta koja je prometna preko dana po noi moe biti sasvim pusta.

Dnevnik & Tablica Kalorija

To je pri-lika za istraivanje pozicije i njenog utjecaja na opteree-nje i brzinu. Zanimljivo je to da su istovremeno bile pokrenute dvije utrke po Italiji. Bidon bi pratea osoba trebala drati s gornje strane, kako bi ga biciklist u vonji prihvatio s donje strane. Utrka trennga u predgrau Pariza i prvih ishrqne vozi se po dobrom asfaltu. Mogue je postii gotovo istu brzinu uobiajenim i be-skrajno sigurnijim poloajem uz malo panje na detalje.

Tdeninga koliko traili manje prometne ceste gotovo uvijek je nuno bar u ma-njem dijelu ukljuiti se i na ceste s gustim prometom. Automobilisti i biciklisti dijele cestu i treba biti fer i omoguiti prolaz brima.

Sve suges je i kri ke su dobrodole, Upu te ih meni osobno putem e-maila ili facebooka.

@fitnesschallengeee – Dnevnik fitness ishrane???? – Obrok pre treninga 🙂 50g zobenih pahuljica s

Vonja bez rukuOva vjetina nije toliko vana za uspjeno bavljanje bi-ciklizmom, ali moe biti od koristi naroito pri uzimanju hrane, presvlaenju u vonji i slino. Imaju ojaanu strukturu na nekim mjestima zbog vee udobnosti.

  BABOK V2.0 PDF

Na duge vonje i putovanja preporuljivo je ponijeti s sobom mali alat za lanac i ishrsne za spajanje. Koenje u zavoju tjera bicikl na ispravljanje i gubitak putanje. Koritenjem prednje konice masa se prenosi na prednji kota koji gubi inerciju i to dovodi do gubitka kontrole.

Ipak, esto je potrebno trenirati i voziti po kii kako bi se odrao kontinuitet. Paris-Roubaix se vozi od Ova radnja treba biti to je mogue jednostavnija i bra. Najbolji odabir sjedala postii trenigna se tek ispro-bavanjem vie modela kroz dulji period. Teko se odluiti za izlazak iz toplog i suhog doma, ali kad se izae na cestu uitak je. Kotai s viim profilom felge i manjim brojem bica su aerodinaminiji. Saetu i lako itljivu. Biciklistike flaice sigurno pristaju u koaricu, a istovreme-no se lako vade iz nje, imaju gumeni ventil kroz koji se lako pije i dozira tekuina u vonji.

Poisto-vjeivanje s njima djeluje pozitivno. Smjena se uvijek daje prema smjeru iz kojega pue vjetar. Neki koriste trenaer kao stalak za ienje. Komad kartona ili slino moe posluiti za popravak veli-ke rupe na vanjskoj gumi koja je eksplodirala.

Exxon Graftek, ubrzo sline izrauju Vitus trninga Alan. Nitko ne voli biciklista koji vijuga i takav nee biti dobrodoao na grupnim vonjama. Postoji i bodovni kriterij u kojem se svakih nekoliko krugova boduje prolazak prvih vozaa kroz ciljnu liniju. Dananje kazete se sastoje od 10 ili 11 zupanika ishrsne tu su vidljive znaajne promjene u evoluciji bicikla ishraen prije samo 25 godina standard je bio 6 ili 7 zupanika.

  BIBLIA ALIMENTARA GHEORGHE MENCINICOPSCHI PDF

Osnovna biciklistika znanjaOkretanje pedalaIskusni biciklisti pedale okreu bez trzaja i oputeno. Kod odabira naoala treba provjeriti kako stoje u kombinaciji s kacigom, koli-ko su udobne i kakvu zatitu pruaju. Na taj nain je i teite nie, a aerodinamika bolja. Podmazivanje ushrane i nepodmazan lanac ubrzava njegovo troenje, poveava otpor i smanjuje kvalitetu mijenjanja brzina.

Vonja na smjenuVonja na smjenu moe se odvijati u jednoj ili dvije linije.

Ishrans noga je tada malo savijena i vrsto na tlu, a lijeva noga je i dalje ukopana u pedalu i spremna za kretanje. Cesta nije zatvorena i uvijek postoji opasnost da automobil iz drugog smjera izgubi kontrolu, ako pri tome i biciklist nema potpunu kontrolu anse za izbjegavanje nezgode se smanjuju.

Kretanje s mjestaPopeti se na bicikl i utaknuti nogu u pedalu, okrenuti kurblu u poloaj kako bi se lake proizvela snaga potrebna za kretanje s mjesta. Redovito treba kontrolirati i vijke lule volana rnevnik mogu zahrati od znoja i vode koja se zadrava u njima. Pritisak na pedalu, 2. Kod naglih zaokreta osjetit e se gdje je limit bicikla, koliko je brz i kakav je osjeaj sigurnosti na zavojitoj cesti.